Asus pregătește lansarea smartphone-urilor ZenFone pe piețele emergente În luna martie

1.154 ori
<b>Asus pregătește lansarea smartphone-urilor ZenFone pe piețele emergente În luna martie</b>Potrivit unor surse din industrie, compania Asus și-a propus ca obiectiv lansarea pe piață a terminalelor ZenFone din categoria entry-level în luna martie. Aceste terminale vor sosi în China, Asia de Sud-Est și alte piețe emergente. &nbsp;...

Potrivit unor surse din industrie, compania Asus și-a propus ca obiectiv lansarea pe piață a terminalelor ZenFone din categoria entry-level în luna martie. Aceste terminale vor sosi în China, Asia de Sud-Est și alte piețe emergente.

Inițial, ASUS va lansa 3 astfel de terminale ZenFone: Asus ZenFone 4 (display 4 inch), Asus ZenFone 5 (display 5 inch) și Asus ZenFone 6 (display 6 inch). Prețurile de comecializare vor fi 99$, 149$, și respectiv 199$.

Asus pregătește lansarea smartphone-urilor ZenFone pe piețele emergente În luna martie

Asus se așteaptă să livreze aproximativ 10 milioane de unități ZenFone în acest an, cu toate că unii observatori de piață sunt puțin cam sceptici cu privire la obiectivul propus de compania taiwaneză.

Printre cei mai mari producători de smartphone-uri din China se numără ZTE, Huawei, Lenovo și Coolpad, companii ce speră să vândă aproximativ 50 milioane de terminale în acest an. Sursele estimează că ASUS va reuși să distribuie doar 5 milioane de unități în 2014.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×