ASUS anunță oficial hibridul PadFone Infinity Lite, cu procesor Snapdragon 600

Autor:  | Publicat în:  Asus 877 ori
<b>ASUS anunță oficial hibridul PadFone Infinity Lite, cu procesor Snapdragon 600</b>ASUS a anunțat încă un hibrid de tip PadFone, de această dată modelul Infinity Lite, care a fost subiect de zvon în ultimele zile. Acest terminal vine la nu foarte mult timp după debutul lui ASUS PadFone Mini și PadFone E. &nbsp; ASUS PadFone...

ASUS a anunțat încă un hibrid de tip PadFone, de această dată modelul Infinity Lite, care a fost subiect de zvon în ultimele zile. Acest terminal vine la nu foarte mult timp după debutul lui ASUS PadFone Mini și PadFone E.

ASUS PadFone Infinity Lite nu e foarte diferit de modelul Infinity 2, anunțat în a doua jumătate a anului trecut. Principala diferența constă în faptul că versiunea Lite are un procesor quad core Snapdragon 600 de 1.7 GHz, față de cel de 2.2 GHz Snapdragon 800 al lui Infinity 2. ASUS PadFone Infinity Lite rulează Android 4.1 Jelly Bean, deși asta mi se pare cam bizar, având în vedere cât de vechi e acest OS.

Mă aștept totuși să vedem produsul lansat cu KitKat la bord. Infinity Lite va include un smartphone de 5 inch cu rezoluție Full HD, camera de 13 MP și 2 GB RAM, plus 32 GB memorie internă și o baterie de 2400 mAh. Partea de tabletă dock va fi asigurată de un model de 10.1 inch, cu rezoluție Full HD și baterie de 5000 mAh.

Noul model a fost anunțat în Taiwan, împreună cu un preț de 463 de dolari și lansare în lună martie. Prețul acesta se aplică handsetului, iar tableta dock costă 230 de dolari în plus.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×