Sony Xperia E2 În vizită la FCC, În 2 versiuni diferite

Autor:  | Publicat în:  Sony 827 ori
<b>Sony Xperia E2 În vizită la FCC, În 2 versiuni diferite</b>Cu ceva vreme în urma aflam că Sony pregătește un nou smartphone cu preț accesibil, modelul Xperia E2. Acesta a ajuns în această săptămână la FCC, în două versiuni diferite (D2305 și&nbsp;D2302) și e posibil să îl vedem la MWC 2014....

Cu ceva vreme în urma aflam că Sony pregătește un nou smartphone cu preț accesibil, modelul Xperia E2. Acesta a ajuns în această săptămână la FCC, în două versiuni diferite (D2305 și D2302) și e posibil să îl vedem la MWC 2014.

Xperia E a fost lansat anul trecut, ajungând în magazine în primăvară și oferind un pachet de specificații low end destul de atractiv. Se pare că E2 va aduce în plus și conectivitate LTE, tot la un preț mic. Xperia E avea un ecran HVGA de 3.5 inch și o versiune dual SIM. De la E2 ne așteptăm de asemenea la o versiune cu două sloturi SIM și probabil și Android 4.4 KitKat la bord, de vreme ce rulează și pe hardware mai modest.

Sony Xperia E2 În vizită la FCC, În 2 versiuni diferite

Pe lângă acest device mai așteptăm la MWC 2014 și flagship-ul Sirius, aka Xperia Z2 și tableta Sony Xperia Tablet Z2. în acest moment un Xperia E costă la eMAG.ro 449 lei și vine pe negru, auriu, roz sau alb. E foarte posibil ca urmașul sau să graviteze tot în jurul sumei de 400-500 de lei.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×