Un nou prototip de mini telefon BlackBerry cu tastatură QWERTY ajunge pe web

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 746 ori
<b>Un nou prototip de mini telefon BlackBerry cu tastatură QWERTY ajunge pe web</b>Probabil cel mai bizar telefon pe care l-am văzut în ultima vreme este cel din imaginea de mai jos. Subiect de scăpare pe web, acest device este un prototip BlackBerry 10 cu tastatură QWERTY și carcasă compactă. &nbsp; A trecut ceva vreme de când...

Probabil cel mai bizar telefon pe care l-am văzut în ultima vreme este cel din imaginea de mai jos. Subiect de scăpare pe web, acest device este un prototip BlackBerry 10 cu tastatură QWERTY și carcasă compactă.

A trecut ceva vreme de când BlackBerry a lansat un telefon, ultimul său model fiind Z30, adică practic un Z10 mai mare. Ei bine astăzi vedem un prototip ciudat, care combina experienta BlackBerry 10 OS cu tastatura fizică QWERTY. Ne așteptam ca producătorul canadian să lanseze măcar două terminale high end în 2014, iar acesta nu pare a fi unul dintre ele.

Există voci care afirmă că handsetul din imagine este un prototip timpuriu al lui Q10, un smartphone full QWERTY lansat în prima jumătate a lui 2013. Cei de la Crackberry afirma că acesta e de fapt un terminal pentru dezvoltatori și un punct de pornire pentru un viitor smartphone BlackBerry 10. După cum probabil știți deja, BlackBerry colaborează cu Foxconn, iar terminalele produse de chinezi pentru ei ar putea fi prezentate săptămâna viitoare la MWC.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×