Asus anunta upgrade-uri gratuite pentru Windows Mobile 6

2.668 ori
<b>Asus anunta upgrade-uri gratuite pentru Windows Mobile 6</b>Iata ca upgrade-urile pentru Windows Mobile 6 continua sa soseasca, de data aceasta, datorita celor de la Asus. In luna iulie a acestui an, upgrade-uri vor fi lansate pentru modelele A639, A626, A686, A696, P535 si P735. Din nefericire acestea sunt toate...

Iata ca upgrade-urile pentru Windows Mobile 6 continua sa soseasca, de data aceasta, datorita celor de la Asus. In luna iulie a acestui an, upgrade-uri vor fi lansate pentru modelele A639, A626, A686, A696, P535 si P735.

Din nefericire acestea sunt toate informatiile pe care le avem in prezent, desi ne putem astepta la mai multe detalii in lunile viitoare. Se pare ca doar cei ce folosesc terminale Asus sau Dopod pot fi considerati niste fericiti, deoarece posesorii unor Dell-uri Axim x51v nu pot spera la mai mult decat varianta standard de Windows Mobile 5, fara posibilitatea de a o updata sau upgrada.

Si HP 6900 se alatura listei frustarilor, lipsindu-i optiunea de a upgrada sistemul sau de operare. Microsoft ar putea de dovada de putina bunavointa, pregatind modificarile necesare pentru terminalele care nu sunt pe lista "upgradable", dar acest lucru inseamna contracte cu Dell sau HP, companii care nu vor dori sa plateasca pentru serviciile Microsoft, fie ele si de upgrade.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×