Vrei sa cumperi un GooglePhone?

Autor:  | Publicat în:  Google 1.362 ori
<b>Vrei sa cumperi un GooglePhone?</b>Conform site-ului TechCrunch, "Google se pregateste sa lanseze propriul telefon mobil in Marea Britanie, in urmatoarele saptamani". Google va folosi un Operator Mobil Virtual&nbsp; (MVNO) si infrastructura O2. Suntem totusi avertizati sa nu credem...

Conform site-ului TechCrunch, "Google se pregateste sa lanseze propria retea de telefonie mobila in Marea Britanie, in urmatoarele saptamani". Google va folosi un Operator Mobil Virtual  (MVNO) si infrastructura O2.

Suntem totusi avertizati sa nu credem zvonurile, deoarece vin dintr-o singura sursa, crescand astfel sansa ca ele sa fie false. Numeroase astfel de stiri care anuntau venirea GooglePhone erau total nefondate. Printre operatorii de telefonie mobila care au folosit MVNO se numara Virgin Mobile, Tesco, Disney Mobile, Amp'd si ESPN Mobile in SUA. Ne intrebam oare cu cat au crescut actiunile Google dupa aceasta veste, avand in vedere scaderea inregistrata de actiunile Apple cu cateva zile in urma.

E nevoie doar de un zvon plasat subtil intr-un comunicat de presa si toata blogurile de specialitate (sau mai putin) vor vui cu vesti (de obicei proaste sau legate de o lansare). Sa ne gandim un pic... sansele de a vedea un Googlephone pana la finalul anului sunt egale cu: a doua venire a lui Iisus in urmatoarea luna, descoperirea nemuririi pana in decembrie 2007, un Oscar pentru Stallone sau un titlu Champions League pentru FC National.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×