ASUS ar putea produce un nou terminal Nexus în curând, poate chiar un telefon

621 ori
<b>ASUS ar putea produce un nou terminal Nexus în curând, poate chiar un telefon</b>ASUS are un an 2015 excelent, cu o sumedenie de modele ZenFone 2 pe piaţă, apreciate unele pentru cameră, altele pentru design şi altele pentru cantitatea uriaşă de RAM la preţ mic. Totuşi aspiraţiile companiei nu se limitează doar la a depăşi...

ASUS are un an 2015 excelent, cu o sumedenie de modele ZenFone 2 pe piaţă, apreciate unele pentru cameră, altele pentru design şi altele pentru cantitatea uriaşă de RAM la preţ mic. Totuşi aspiraţiile companiei nu se limitează doar la a depăşi rivalii de la HTC spre exemplu şi aflăm mai multe azi de la şeful ASUS, Jonney Shih.

Acesta ar fi declarat că firma asiatică aspiră să creeze un produs în stilul lui Microsoft HoloLens şi că firma se va axa mai puţin pe notebookuri şi mai mult pe smartphone-uri pe viitor. Cea mai mare sursa de venit ASUS rămân totuşi PC-urile şi notebook-urile deocamdată. După ani întregi de experimente prin gama PadFone, Transformer Pad şi acele modele "Eee", ASUS şi-a asumat mai puţine riscuri şi a mers la sigur cu terminale midrange ce aveau să înregistreze succes.

Există acum mult loc de experimentare, fie în zona lui Continuum de pe Windows 10, fie prin Remix OS, poate chiar printr-o înviere a lui PadFone. Shih a făcut o aluzie şi la faptul că are multe proiecte la comun cu Google, iar zvonurile afirmă că am putea să vedem în curând o a treia tabletă Nexus 7 produsă de ASUS. Poate că vom vedea şi un smartphone Nexus, de vreme ce telefoanele companiei au destulă calitate încât să merite acest branding.

Mai mult decât indicii şi speculaţii nu avem deocamdată, dar cred că de abia anul viitor vom vedea un produs concret de acest gen.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×