Noi randari ale telefonului Lumia Saana îşi fac apariţia pe web, modelul pare inspirat de Lumia 550 şi Lumia 950

720 ori
<b>Noi randari ale telefonului Lumia Saana îşi fac apariţia pe web, modelul pare inspirat de Lumia 550 şi Lumia 950</b>Microsoft nu se opreşte la modelele Lumia 950, Lumia 950 XL şi Lumia 550 şi continuă să pregătească şi alte handseturi Lumia pentru perioada următoare. Numele de cod Saana a apărut pe web &icirc;n ultima vreme, asociat cu un astfel de terminal...

Microsoft nu se opreşte la modelele Lumia 950, Lumia 950 XL şi Lumia 550 şi continuă să pregătească şi alte handseturi Lumia pentru perioada următoare. Numele de cod Saana a apărut pe web în ultima vreme, asociat cu un astfel de terminal nou, care primeşte şi randari astăzi.

Smartphone-ul ce poartă si numele de cod RM-1152 ar veni cu un procesor Qualcomm Snapdragon 210 şi un ecran HD de 5 inch. Designul frontal mă duce cu gândul la un Lumia 550, în vreme ce zonă din spate aminteşte mai degrabă de un Lumia 550. Acest telefon dispune de o cameră de 8 megapixeli în spate, slot microSD şi o baterie de 2000 mAh, plus suport Glance Screen.

Saana nu va avea buton pentru camera şi având în vedere dotările aproape de zona entry level, ne aşteptăm ca acest model să coste sub 200 de euro. Poate că va face parte din seria Lumia 6xx sau Lumia 7xx, dar vom afla asta atunci când Microsoft decide să lanseze probabil şi primele modele midrange cu Windows 10 Mobile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×