ASUS colaborează cu BlueStacks pentru a aduce aplicațiile Android pe PC

Autor:  | Publicat în:  Asus 740 ori
<b>ASUS colaborează cu BlueStacks pentru a aduce aplicațiile Android pe PC</b>ASUS a semant un acord cu o companie numită BlueStacks. Aceasta deține o tehnologie ce-i permite unui calculator să ruleze aplicațiile din Google Play. înțelegerea le oferă celor care cumpără un laptop / PC ASUS acces la aplicațiile Android via...

ASUS a semant un acord cu o companie numită BlueStacks. Aceasta deține o tehnologie ce-i permite unui calculator să ruleze aplicațiile din Google Play. înțelegerea le oferă celor care cumpără un laptop / PC ASUS acces la aplicațiile Android via BlueStacks pentru șase luni. După aceea se poate opta contra unei sume de bani modice pentru BlueStacks Premium.

Pare o chestie de viitor, să ai pe calculator și aplicațiile Android de pe smartphone sau tabletă. ASUS a sesizat potențialul și vrea să ofere ceva în premieră, o caracteristică care să-i scoată în fața concurenței.

BlueStacks are o serie de parteneriate cu dezvoltatori de aplicații, iar printre aplicațiile ce vor putea fi portate și pe un ASUS PC se numără:

- Fruit Ninja;
- Evernote;
- Pulse;
- Drag Racing;
- Defender;
- Tap Fish;
- Moviefone;
- Nook;
- Guns N Glory;
- Talking Tom;
- Kids ABC.

Și cu un clip de prezentare:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×