iOS 6 și Facebook - integrare nativă În noua variantă a sistemului de operare mobil dezvoltat de Apple

1.108 ori
<b>iOS 6 și Facebook - integrare nativă În noua variantă a sistemului de operare mobil dezvoltat de Apple</b>Apar multe noutăți sub formă de zvonuri legate de ce ar oferi iOS 6. Conferința în care va fi lansat va avea loc în câteva zile și atunci vom afla informațiile oficiale, vom vedea cum a gândit Apple și care vor fi atuurile iOS 6 în lupta din...

Apar multe noutăți sub formă de zvonuri legate de ce ar oferi iOS 6. Conferința în care va fi lansat va avea loc în câteva zile și atunci vom afla informațiile oficiale, vom vedea cum a gândit Apple și care vor fi atuurile iOS 6 în lupta din ce în ce mai strânsă cu Android.

Până acum s-a vorbit de:

- Apple Maps - cartografiere 3D și Apple aduce hărțile sale în dauna Google Maps ce veneau by default până acum;
- noi aplicații regândite pentru camera foto și aplicațiile foto;
- integrarea Facebook nativă.

Ceva similar s-a produs cu Twitter în iOS 5. Ar fi excelent pentru Facebook să fie by default în telefoanele și tabletele Apple. Depinde mult și dacă s-a ajuns la un acord între cele două părți. Ar fi în interesul amândorura.

Apple ar oferi un sistem de operare cu partea de social media mai bine pusă la punct. Tim Cook promovează această idee și pare logic din moment ce am ajuns să folosim Facebook sau Twitter minute întregi pe parcursul unei zile.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×