ASUS Eee Pad Transformer 2 surprins În imagini În primul său promo oficial (Video)

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.481 ori
<b>ASUS Eee Pad Transformer 2 surprins În imagini În primul său promo oficial (Video)</b>Nici nu ne-am obișnuit bine cu ideea de procesoare dual core de 1.5GHz pe telefoane și deja vedem un clip promoțional pentru tableta ASUS Eee Pad Transformer 2, prima cu procesor quad core. De altfel, conform lui Eldar Murtazin acesta este singurul...

Nici nu ne-am obișnuit bine cu ideea de procesoare dual core de 1.5GHz pe telefoane și deja vedem un clip promoțional pentru tableta ASUS Eee Pad Transformer 2, prima cu procesor quad core. De altfel, conform lui Eldar Murtazinacesta este singurul device portabil din 2011 cu un astfel de CPU, în vreme ce în 2012 va urma o avalanșă de terminale quad core.

Din păcate nu avem și o listă de specificații pentru Transformer 2, dar clipul ne arată un design sofisticat, parcă mai elegant decât al predecesorului și un profil mai subțire al gadgetului. Zvonurile afirmă că această tabletă cu procesor Nvidia Tegra 3 (Kal-El) ar fi compatibilă și cu tastatura-dock a primului Transformer, un motiv în plus pentru achiziție dacă ești posesorul modelului original.

ASUS Eee Pad Transformer 2 surprins În imagini În primul său promo oficial (Video)

Mărimea ecranului este necunoscută, dar cel mai probabil este să vedem un display de 10.1 inchi, iar ca OS va fi Android Ice Cream Sandwich, fie preinstalat, fie disponibil sub formă de upgrade la puține zile după debutul terminalului. M-aș fi așteptat ca după achiziția de către Google, Motorola să lanseze prima tabletă cu Android 4.0, dar se pare că nu va fi așa... sau cel puțin deocamdată așa arata lucrurile.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×