CEO-ul Microsoft confirma debutul a numeroase telefoane Nokia cu Windows Phone la Nokia World 2011!

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 977 ori
<b>CEO-ul Microsoft confirma debutul a numeroase telefoane Nokia cu Windows Phone la Nokia World 2011!</b>în cadrul unui interviu de la Web 2.0 Summit în San Francisco, Steve Ballmer, CEO Microsoft a ținut să precizeze că săptămâna viitoare vom vedea primele modele Windows Phone de la Nokia. Debutul lor va avea loc în cadrul evenimentului Nokia World...

în cadrul unui interviu de la Web 2.0 Summit în San Francisco, Steve Ballmer, CEO Microsoft a ținut să precizeze că săptămâna viitoare vom vedea primele modele Windows Phone de la Nokia. Debutul lor va avea loc în cadrul evenimentului Nokia World 2011, care ia startul pe 26 octombrie.

Numai azi au ajuns pe Internet imagini cu două dintre invitatele speciale de la Nokia World și anume Nokia Sabre și Nokia 800, primul un soi de C7 cu procesor de 1.4GHz, WP7.5 și camera de 5 megapixeli și al doilea un N9 cu Windows Phone. Mă întreb totuși unde este modelul Ace și cum arată acesta, deoarece dacă nu mă înșel, el se vrea a fi hitul incontestabil al portofoliului inițial WP7 de la Nokia.

în acest moment publicul nu este curios atât să vadă hardware-ul Nokia, cât softul și modalitatea în care li s-a permis finlandezilor să personalizeze Windows Phone Mango. Eu sunt de părere că oricum ar fi rezultatul, tot va fi nemulțumit cineva: un OS prea personalizat de Nokia va stârni disensiuni printre partenerii Microsoft, în vreme ce un WP7.5 prea banal ar face fanii să strâmbe din nas și să aleagă un HTC Titan sau Samsung Omnia W. Voi cum credeți că va arăta Mango OS in varianta Nokia?

Iată doua clipuri cu cele spuse de Ballmer la Web 2.0 Summit:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×