Mini Ninjas review: endless runner side scrolling testat pe Samsung Galaxy Tab 3 Lite (Video)

1.156 ori
<b>Mini Ninjas review: endless runner side scrolling testat pe Samsung Galaxy Tab 3 Lite (Video)</b>După cum știți deja, am primit în teste de la Marketonline.ro tableta Samsung Galaxy Tab 3 Lite, pe care am și testat câteva jocuri. Printre ele se numără și Mini Ninjas, un endless runner side scrolling despre care scriem mai jos. &nbsp; El vine...

După cum știți deja, am primit în teste de la Marketonline.ro tableta Samsung Galaxy Tab 3 Lite, pe care am și testat câteva jocuri. Printre ele se numără și Mini Ninjas, un endless runner side scrolling despre care scriem mai jos.

El vine de la compania Square Enix, cunoscută pentru seria de jocuri Final Fantasy. Acest titlu va permite să controlați un ninja numit Hiro, care aleargă, sare peste capcane și se lupta cu săbiile cu samuraii din calea sa. Veți putea debloca alte câteva personaje cu care să alergați, printre care și un uriaș cu un ciocan sau o fată cu magnet pentru monede.

Mini Ninjas review: endless runner side scrolling testat pe Samsung Galaxy Tab 3 Lite (Video)

Veți aduna monede de-a lungul parcursului vostru și le veți cheltui pe noi costume, magii, animale de companie sau alte powerupuri. Puteți face și vrăji, chema o tornadă și fabrica poțiuni folosind obiectele găsite de-a lungul jocului. Din păcate Mini Ninjas este destul de repetitiv, dar grafica sa arata destul de bine pe Galaxy Tab 3 Lite. îi dăm o notă de 7.5 din 10 și îl descărcați gratuit de aici pentru Android, ori de aici pentru iOS.

Samsung Galaxy Tab 3 Lite preț actualizat:

Mini Ninjas review

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×