ASUS ia în considerare posibilitatea de achiziție a companiei HTC

1.815 ori
<b>ASUS ia în considerare posibilitatea de achiziție a companiei HTC</b>După un smartphone flagship ce nu a rupt gura t&acirc;rgului, și alte c&acirc;teva terminale care adoptă același design, HTC pare a fi intrat pe o linie moartă, lucru dezvăluit și de cotația acțiunilor la bursă ce este &icirc;n continuă...

După un smartphone flagship ce nu a rupt gura târgului, și alte câteva terminale care adoptă același design, HTC pare a fi intrat pe o linie moartă, lucru dezvăluit și de cotația acțiunilor la bursă ce este în continuă scădere. Cu toate că taiwanezii ne-au promis un smartphone nou pentru această toamnă, lucrurile nu se anunță deloc favorabile pentru companie.

Astfel, ne-am putea aștepta ca HTC să recurgă la o posibilă vânzare a afacerii, anunț care ar ridica mult interes pe piața de mobile. În așteptarea acestui eventual anunț, aflăm că Asus deja a discutat despre această idee de preluare a HTC, detaliu ce vine direct din partea lui Jonny Shin, președintele companiei.

În cazul în care ASUS decide să plaseze o ofertă pentru HTC, acum ar fi cel mai bun moment posibil, mai ales dacă luăm în considerare faptul că acțiunile HTC se depreciază aproape în fiecare zi. Dacă se va ajunge la o posibilă preluare HTC de către ASUS, am putea afla detalii ulterioare în săptămânile care urmează.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×