O unitate de test a lui OnePlus 2 apare din greşeală (sau nu) în teaserele pentru concursul OnePlus

1.338 ori
<b>O unitate de test a lui OnePlus 2 apare din greşeală (sau nu) în teaserele pentru concursul OnePlus</b>Cu c&acirc;teva zile &icirc;n urma ni se confirmă faptul că denumirea oficială a noului telefon flagship OnePlus avea să fie OnePlus 2, iar azi descoperim şi o primă imagine oficială cu terminalul. E vorba despre o scăpare din greşeală a unei...

Cu câteva zile în urma ni se confirmă faptul că denumirea oficială a noului telefon flagship OnePlus avea să fie OnePlus 2, iar azi descoperim şi o primă imagine oficială cu terminalul. E vorba despre o scăpare din greşeală a unei unităţi de test.

Ea ar fi apărut în teaserul pentru concursul OnePlus, cel care trimite 3 norocoşi la Hong Kong şi îi pune în culisele lansării produsului. E vorba despre concursul numit PhotoMania, care are ca poster un telefon ţinut cu două mâini. Ei bine, se pare că acela e chiar un prototip OnePlus 2, care la drept vorbind nu dezvăluie mare lucru despre terminal.

O unitate de test a lui OnePlus 2 apare din greşeală (sau nu) în teaserele pentru concursul OnePlus

Remarcăm că ecranul pare să fie destul de mare în comparaţie cu cele două mâini care il tin şi că marginea inferioară e şi ea destul de lată. Pe OnePlus 2 îl aşteptam în trimestrul 3, cu tot cu sistem de invitaţii. Având în vedere că iar au apărut informaţii despre supraîncălzirea lui Snapdragon 810 pe Xperia Z4 de această dată, sperăm că OnePlus să aibă timp să opteze pentru alt CPU... dacă e posibil.

Voi ce asteptari aveti pentru acest model?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×