ASUS lansează tableta VivoTab 8 (M81C), model cu ecran de 8 inch, Windows 8.1 și preț accesibil

Autor:  | Publicat în:  Asus 944 ori
<b>ASUS lansează tableta VivoTab 8 (M81C), model cu ecran de 8 inch, Windows 8.1 și preț accesibil</b>ASUS a lansat fără mare tam tam tableta VivoTab 8, în varianta M81C, un model cu ecran de 8 inch, Windows 8.1 la bord și preț accesibil. Terminalul poate fi admirat mai jos, în câteva versiuni de culoare, printre care și mov și bej. &nbsp;...

ASUS a lansat fără mare tam tam tableta VivoTab 8, în varianta M81C, un model cu ecran de 8 inch, Windows 8.1 la bord și preț accesibil. Terminalul poate fi admirat mai jos, în câteva versiuni de culoare, printre care și mov și bej.

Tableta cântărește 330 de grame, are margini subțiri, ecran IPS și un procesor Intel Atom Z3745 la interior. ASUS oferă aici și stocare de 32 GB, slot microSD cu suport pentru până la 64 GB în plus, camera frontală și camera principală, plus suport Miracast. Avem pe acest model și difuzoare duale și suport pentru accesorii opționale, precum husele MagSmart Cover, Carry Me Cover și Folio Cover.

Produsul vine cu Microsoft Office 365 Personal, abonament pe 1 an, iar terminalul va avea un preț sub 200 de dolari, atunci când va fi pus în vânzare înainte de finalul acestui an. Puteți găsi tableta în Microsoft Store, dotată cu ecran HD de 8 inch, 2 GB RAM și o baterie ce oferă până la 8 ore de funcționare. Acest model oferă și suport pentru un stylus Wacom, cu peste 1000 de nivele de presiune.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×