BlackBerry Classic apare Într-o serie de fotografii live; lansarea așteptată În luna noiembrie

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 655 ori
<b>BlackBerry Classic apare Într-o serie de fotografii live; lansarea așteptată În luna noiembrie</b>Iată că cei de la BlackBerry nu mizează doar pe ciudatul model Passport, ci și pe alte noi device-uri cum ar fi BlackBerry Classic, smartphone cu tastatură qwerty ce și-a făcut astăzi apariția într-o serie de fotografii live. Aflăm că acesta...

Iată că cei de la BlackBerry nu mizează doar pe ciudatul model Passport, ci și pe alte noi device-uri cum ar fi BlackBerry Classic, smartphone cu tastatură qwerty ce și-a făcut astăzi apariția într-o serie de fotografii live. Aflăm că acesta ar putea fi lansat în această toamnă, mai precis în luna noiembrie.

Printre specificațiile lui BlackBerry Classic vom regăsi un display de 3.5 inch acoperit de sticlă, un procesor Qualcomm Snapdragon S4 de 1.5 GHz, 2 GB memorie RAM și sistemul de operare BlackBerry OS 10.3. Din punct de vedere al design-ului, observăm ca acest model păstrează un look familiar, lucru ce este dezvăluit și de către numele său.

BlackBerry Classic apare Într-o serie de fotografii live; lansarea așteptată În luna noiembrie

De asemenea, aflăm că BlackBerry Classic va aduce și unele funcții cum ar fi un trackpad, cât și butoane pentru Send, End, Menu și Back. Astfel, odată cu introducerea acestui nou model, fanii BlackBerry se vor putea bucura de un terminal cu adevărat clasic, dar care va oferi o mai mare putere de procesare.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×