ASUS MeMo Pad 8 debutează În Japonia Într-o versiune cu procesor Intel Moorefield de 64 bit

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.089 ori
<b>ASUS MeMo Pad 8 debutează În Japonia Într-o versiune cu procesor Intel Moorefield de 64 bit</b>Se pare că japonezii sunt mereu înaintea noastră și de această dată ei au parte de noul model ASUS MeMo Pad 8, o versiune a tabletei cu procesor Intel 64 bit de această dată. în ultima săptămână am văzut nu mai puțin de 3 tablete cu Android...

Se pare că japonezii sunt mereu înaintea noastră și de această dată ei au parte de noul model ASUS MeMo Pad 8, o versiune a tabletei cu procesor Intel 64 bit de această dată. în ultima săptămână am văzut nu mai puțin de 3 tablete cu Android și CPU de acest gen apărând în China și iată acum și un brand mainstream care face această trecere.

Operatorul japonez KDDI va vinde tableta, care e un ASUS MeMo Pad 8 ușor upgradat. Dotările sale includ un display de 8 inch, cu panou IPS și rezoluție de 1920 x 1200 pixeli. Tableta dispune de un CPU Intel Atom Z3580, din seria Moorefield și cu frecvența de până la 2.3 GHz. în plus, avem parte de conectivitate 4G LTE, 2 GB RAM și 16 GB memorie internă, plus o cameră de 5 megapixeli în spate și una frontală de 1.2 MP.

ASUS MeMo Pad 8 debutează În Japonia Într-o versiune cu procesor Intel Moorefield de 64 bit

La bord avem și o baterie de 4350 mAh, iar terminalul măsoară 7.5 mm în grosime. Acest gadget cântărește 305 grame și deocamdată nu avem preț sau data de lansare pentru el. Cel mai mare salt în specificații îl reprezintă procesorul, de la un ARM Cortex A9 în versiunea inițială la acest Intel de 64 bit. în Japonia ASUS MeMo Pad 8 64 bit vine pe roz, albastru și alb.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×