Funcția de televiziune digitală mobilă demonstrată În premieră publicului pe un telefon Nokia Lumia 630 (Video)

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.924 ori
<b>Funcția de televiziune digitală mobilă demonstrată În premieră publicului pe un telefon Nokia Lumia 630 (Video)</b>După ce săptămâna trecută vă prezentam câteva detalii cu privire la o versiune nouă a lui Nokia Lumia 630 ce a fost lansată în Brazilia, versiune care aduce la pachet și o aplicație de televiziune digitală, astăzi avem posibilitatea să...

După ce săptămâna trecută vă prezentam câteva detalii cu privire la o versiune nouă a lui Nokia Lumia 630 ce a fost lansată în Brazilia, versiune care aduce la pachet și o aplicație de televiziune digitală, astăzi avem posibilitatea să aruncăm o mică privire asupra modului în care funcționează serviciul de televiziune.

​

Aflăm că această aplicație a fost dezvoltată de către Echipa INdT (Institutul Nokia de Tehnologie) și faptul că permite utilizatorilor vizionarea sau înregistrarea de programe TV transmise de operatori, cât și verificarea ghidului TV.

Acest material video de mai sus a fost postat de către publicația FaxiaMobi pe contul personal de YouTube ce poate fi regăsit chiar aici. Din păcate, se pare că această versiune va sosi pentru moment doar pe piața din Brazilia pe alb și negru.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×