ASUS MeMo Pad FHD 10 unboxing: scoatem din cutie o tabletă midrange cu design plăcut (Video)

2.404 ori
<b>ASUS MeMo Pad FHD 10 unboxing: scoatem din cutie o tabletă midrange cu design plăcut (Video)</b>Astăzi vă prezentăm un unboxing al unei tablete noi, ASUS MeMo Pad FHD 10. Terminalul este proaspăt, proaspăt, fiind anunțat la Computex 2013, adică la începutul lui iunie și urmând să ajungă în magazine de abia în august. Acest device va...

Astăzi vă prezentăm un unboxing al unei tablete noi, ASUS MeMo Pad FHD 10. Terminalul este proaspăt, proaspăt, fiind anunțat la Computex 2013, adică la începutul lui iunie și urmând să ajungă în magazine de abia în august.

Acest device va costa în jur de 1649-1699 lei în varianta de 32 GB și avem de-a face aici cu o tabletă cu procesor Intel Clover Trail+ dual core de 1.6 GHz și dotată cu un ecran IPS LCD de 10.1 inch, cu rezoluție Full HD. Terminalul va avea și o versiune LTE, care va sosi în trimestrul 3 și va înlocui procesorul Intel cu unul Snapdragon S4 Pro.

SUS MeMo Pad FHD 10 unboxing

Cutia acestei tablete include încărcătorul, un cablu USB si un manual si este minimalista, așa cum ne-a obișnuit ASUS. MeMo Pad FHD 10 vine cu difuzoare stereo, o cameră de 5 megapixeli în spate, o carcasă aderenta și o baterie Li Polymer, care ar trebui să asigure în jur de 10 ore de funcționare. Terminalul va fi disponibil pe albastru, roz și alb și dispune și de port micro HDMI, slot microSD, 2 GB RAM și Bluetooth 3.0, plus GPS. Există și anumite aspecte la care e chiar mai bun decât Nexus 10, în ciuda diferenței de 1000 de lei, dar pe acestea le aflați în review! între timp discutăm despre aceasta tabletă și pe forum!

ASUS MeMo Pad FHD 10 unboxing
 

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×