BlackBerry A10 comparat cu BlackBerry Z10: dimensiuni și format

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.287 ori
<b>BlackBerry A10 comparat cu BlackBerry Z10: dimensiuni și format</b>BlackBerry A10 a fost vedeta săptămânii trecute, handsetul fiind protagonistul a numeroase scăpări pe Internet. Acum vedem din nou o serie de leak-uri, dar unele care compara acest model cu BlackBerry Z10, flagshipul lansat la început de an. &nbsp;...

BlackBerry A10 a fost vedeta săptămânii trecute, handsetul fiind protagonistul a numeroase scăpări pe Internet. Acum vedem din nou o serie de leak-uri, dar unele care compara acest model cu BlackBerry Z10, flagshipul lansat la început de an.

Cunoscut și că Aristo, BB A10 va fi primul telefon BlackBerry cu ecran de 5 inch, iar comparația din imagini este bazată pe o scăpare a panoului frontal de pe acest device. A10 va folosi un panou AMOLED de 5 inch și va fi un smartphone mai lung și puțin mai lat decât Z10. Interesant e că el va avea un ecran mai subțire, conform acelorași surse.

BlackBerry A10 comparat cu BlackBerry Z10: dimensiuni și format

Se zvonește că acest model va sosi cu un CPU dual core, GPU quad core, 2 GB RAM, 16 GB memorie internă, slot microSD cu suport pentru până la 64 GB și o cameră de 8 megapixeli. Vom avea și o baterie de 2800 mAh la bord, suport NFC și BlackBerry OS 10.2 drept OS. Lansarea acestui nou venit este așteptată în luna noiembrie.

BlackBerry A10 comparat cu BlackBerry Z10

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×