BlackBerry A10 comparat cu BlackBerry Z10: dimensiuni și format

1.424 ori
<b>BlackBerry A10 comparat cu BlackBerry Z10: dimensiuni și format</b>BlackBerry A10 a fost vedeta săptămânii trecute, handsetul fiind protagonistul a numeroase scăpări pe Internet. Acum vedem din nou o serie de leak-uri, dar unele care compara acest model cu BlackBerry Z10, flagshipul lansat la început de an. &nbsp;...

BlackBerry A10 a fost vedeta săptămânii trecute, handsetul fiind protagonistul a numeroase scăpări pe Internet. Acum vedem din nou o serie de leak-uri, dar unele care compara acest model cu BlackBerry Z10, flagshipul lansat la început de an.

Cunoscut și că Aristo, BB A10 va fi primul telefon BlackBerry cu ecran de 5 inch, iar comparația din imagini este bazată pe o scăpare a panoului frontal de pe acest device. A10 va folosi un panou AMOLED de 5 inch și va fi un smartphone mai lung și puțin mai lat decât Z10. Interesant e că el va avea un ecran mai subțire, conform acelorași surse.

BlackBerry A10 comparat cu BlackBerry Z10: dimensiuni și format

Se zvonește că acest model va sosi cu un CPU dual core, GPU quad core, 2 GB RAM, 16 GB memorie internă, slot microSD cu suport pentru până la 64 GB și o cameră de 8 megapixeli. Vom avea și o baterie de 2800 mAh la bord, suport NFC și BlackBerry OS 10.2 drept OS. Lansarea acestui nou venit este așteptată în luna noiembrie.

BlackBerry A10 comparat cu BlackBerry Z10

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×