Sună În afară cu CallRomania, acum disponibil și sub formă de aplicație dedicată pe Android, iOS

Autor:  | Publicat în:  VoIP 1.311 ori
<b>Sună În afară cu CallRomania, acum disponibil și sub formă de aplicație dedicată pe Android, iOS</b>Am realizat aici un review pentru CallRomania, serviciu de telefonie prin VoIP accesibil pentru utilizatorii iOS și Android, dar prin intermediul de aplicații third party. Ideea este să sunați o rudă într-o țară străină la un tarif cât mai mic...

Am realizat aici un review pentru CallRomania, serviciu de telefonie prin VoIP accesibil pentru utilizatorii iOS și Android, dar prin intermediul de aplicații third party. Ideea este să sunați o rudă într-o țară străină la un tarif cât mai mic și puteți acum face asta de pe telefonul Android, tableta iPad sau alte device-uri de acest gen.

Tariful CallRomania este de 1.5 cenți pe minut către Europa, iar către România se aplică un tarif de 0.015 euro pe minut către număr fix și 0.05 euro către mobil. Serviciul include și câteva oferte speciale, precum reduceri de sărbători și cadou de 40% din valoarea reîncărcata la prima încărcare. Odată ce începeți să folosiți CallRomania veți primi un număr de România gratuit pe care puteți fi sunat oriunde în lume și nu există aici abonament sau alte costuri ascunse.

Aplicația de Android ocupa 10 MB, e gratuită și necesită Android 1.6 sau o versiune ulterioară. Ce am reținut din review-ul pe care l-am realizat lui CallRomania prin aplicații third party este că puteți chiar să plătiți de 20 de ori mai puțin pe minut pentru un apel către SUA, față de Orange România. Detalii despre CallRomania aveți aici, iar aplicația Android se află aici și cea iOS aici.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×