Concept GPS bazat pe tehnologia E-paper

826 ori
<b>Concept GPS bazat pe tehnologia E-paper</b>Creat de designerul Nikita Golovlev, Traveller este un sistem de navigatie GPS, facut din E-paper, astfel ca se poate inchide si indoi...aproape ca o harta normala. Terminalul a fost creat special pentru turisti, permitandu-le acestora sa isi gaseasca...

Creat de designerul Nikita Golovlev, Traveller este un sistem de navigatie GPS, facut din E-paper, astfel ca se poate inchide si indoi...aproape ca o harta normala.

Terminalul a fost creat special pentru turisti, permitandu-le acestora sa isi gaseasca locatia curenta si sa uploadeze poze recente. Acest sistem de navigatie va include Wi-Fi si un mic spatiu de stocare. Conceptul pare destul de avangardist si util, mai ales daca sunteti genul de turist care abia asteapta sa ajunga la primul hotel sau bar. Totusi nu defect nu poate fi trecut cu vederea: grosimea acestui gadget.

Se pare ca tehnologia nu a progresat totusi atat de mult incat sa folosim harti digital3 la fel de groase ca varianta lor din hartie. Travellers reprezinta la urma urmei un pas inainte si cu mici modificari ar putea fi o alternativa indispensabila pentru turistii care si-l vor permite (intuim un pret exclusivist). Pana atunci ne limitam la hartile noastre obisnuite, care se pot indoi, rupe sau pierde atat de usor.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×