Asus P565, smartphone-ul cu procesor de 800 MHz versus HTC Touch Diamond (Video)

1.731 ori

De abia aflasem ca Asus pregateste un terminal "criminal" cu procesor de 800 MHz si iata ca au inceput sa apara comparatiile intre acest smartphone si HTC Touch Diamond. Iata duelul celor doua handseturi in clipurile video de mai jos: Am fi mai degraba...

De abia aflasem ca Asus pregateste un terminal "criminal" cu procesor de 800 MHz si iata ca au inceput sa apara comparatiile intre acest smartphone si HTC Touch Diamond. Iata duelul celor doua handseturi in clipurile video de mai jos:

Am fi mai degraba interesati sa il vedem pe Asus P565 duelandu-se cu HTC Touch HD, de vreme ce observam ca Vsbenchmark indica faptul ca P565 are un punctaj aproape dublu fata de HTC Touch Diamond. E ca si cum ar concura doi luptatori din categorii diferite de greutate si asteptam cu nerabdare sa vedem si clipul in care noul Asus va "face de ras" iPhone-ul 3G.

Va reamintim ca P565 este cel mai rapid smartphone din lume datorita procesorului sau de 800 MHz, care suporta rularea a numeroase aplicatii simultan. Nici restul specificatiilor nu sunt de lepadat, fie ca e vorba de Windows Mobile 6.1 Professional, ecranul TFT touchscreen de 480 x 640 pixeli, sau slotul microSDHC.

Sursa: Gsmdome.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×