Cel de-al doilea telefon Google Android este un cameraphone?

1.442 ori
<b>Cel de-al doilea telefon Google Android este un cameraphone?</b>Sciphone Dream G2 pare a fi numele celui de-al doilea telefon mobil dotat cu sistemul de operare Google Android. La o prima privire asupra dotarilor sale, descoperim ca avem de-a face cu un telefon care se axeaza mai mult pe functiile foto, decat pe cele...

Sciphone Dream G2 pare a fi numele celui de-al doilea telefon mobil dotat cu sistemul de operare Google Android. La o prima privire asupra dotarilor sale, descoperim ca avem de-a face cu un telefon care se axeaza mai mult pe functiile foto, decat pe cele ale unui smartphone.

Printre specificatiile sale se numara o camera de 4 megapixeli cu auto focus, un touchscreen plat, UI-ul Google Android si suport WiFi si EDGE. Aplicatiile web Google vor fi la posturi, iar Sciphone Dream G2 va opera in retele GSM 850/1800/1900 MHz sau GSM 900/1800/1900 MHz, GPRS/EDGE. Terminalul va masura 56 x 107.2 x 11.8 mm, va cantari 110 grame si va dispune de un ecran QVGA TFT de 2.8 inchi cu o rezolutie de 240 x 320 pixeli.

Bateria sa de 1500 mAh ii va oferi destula energie pentru 450 de minute de convorbiri, respectiv 300 de ore de standby. Sciphone Dream G2 soseste cu o memorie interna de 50MB si un slot pentru carduri de memorie microSD cu suport pentru carduri de pana la 16GB. Pe langa faptul ca poate fotografia, acest telefon suporta si inregistrare video si dispune de aplicatii foto avansate plus un media player de top.

Revenind la capitolul conectivitate, noul telefon Android suporta Bluetooth 2.0 cu EDR, WiFi, USB 2.0, iar in ce priveste feature-urile business, descoperim prezenta browserului web Google Chrome, a unui client email eficient si a suportului pentru documente Office. Trebuie sa recunoastem ca acest telefon suna extrem de bine si speram ca el sa devina realitate, dar si ca Google a rezolvat toate probleme de software ale lui Android.

Sursa: Mysciphone.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Black Friday Direct:

*Cumpărând accesând site-urile prin aceste link-uri/ butoane, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării de la retailer. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×