Asus P735 Pocket PC Phone a fost anunțat

1.899 ori
<b>Asus P735 Pocket PC Phone a fost anunțat</b>Asus a lansat niște telefoane și Pocket PC-uri extraordinare în ultimii ani iar acesta seamănă mai mult cu Nokia decât cu un Windows Mobile Device, dar este cu siguranță o piesă de rezistență! Este prevăzut cu 520MHz XScale CPU, 256MB ROM,...

Asus a lansat niște telefoane și Pocket PC-uri extraordinare în ultimii ani iar acesta seamănă mai mult cu Nokia decât cu un Windows Mobile Device, dar este cu siguranță o piesă de rezistență! Este prevăzut cu 520MHz XScale CPU, 256MB ROM, 802.11b/g Wi-Fi, Bluetooth 2.0, și o cameră de 2.0-megapixeli, DAR... Asus P735 e doar Tri-Band!

„Modelul P735 permite utilizatorilor folosirea la maxim a capacității 3G, a conectivității de rețea integrată, conferințelor video, aplicațiilor multimedia și a multor alte funcții business. Cu modelul P735, indiferent dacă utilizatorul se află în deplasare, este posibilă accesarea informațiilor necesare pentru a lua decizii bine documentate cu privire la afaceri în același timp păstrând controlul total asupra vieții personale. Cu o gamă largă de opțiuni de conectivitate cum ar fi UMTS 2100 Mhz, GSM 900 / 1800 / 1900 Mhz, GPRS Clasa 10 și chiar Bluetooth 2.0, modelul P735 ne permite să fim într-adevăr conectați”

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×