Apple gata să ajungă la o Înțelegere cu deținătorul trademark-ului "iPad" În China

Autor:  | Publicat în:  Apple 683 ori
<b>Apple gata să ajungă la o Înțelegere cu deținătorul trademark-ului "iPad" În China</b>După cum probabil știți deja Apple are ceva probleme în China, unde se judecă de câteva luni cu compania Proview, pentru trademark-ul asupra numelui "iPad". S-a ajuns deja la înlăturarea din rafturile unor magazine a tabletei Apple, iar compania...

După cum probabil știți deja Apple are ceva probleme în China, unde se judecă de câteva luni cu compania Proview, pentru trademark-ul asupra numelui "iPad". S-a ajuns deja la înlăturarea din rafturile unor magazine a tabletei Apple, iar compania din Cupertino vrea neapărat să rezolve problema, chiar și ajungând la o înțelegere cu baza financiară.

Problema aici este că tot acest scandal e un mare pretext. Proview nu mai există drept companie, nu mai are angajați și nu are nici sediu, dar cumva s-a trezit din neființă pentru a da în judecată Apple. Aflați că în anul 2000 Proview primea dreptul asupra numelui iPad, pentru ca apoi Apple să îl cumpere de la o filială a companiei defuncte în 2009. Filiala era din Taiwan, iar autoritățile chineze nu recunosc tranzacția drept aplicată și la nivel local.

Până acum Proview și Apple s-au tot duelat în tribunale, fără prea mult succes de partea mărului mușcat, deci se va ajunge la o înțelegere în afara tribunalului, din câte se pare. într-un interviu cu agenția oficială de presă chineză, Xinhua avocatul Xie Xiangui de la Proview a afirmat că Apple e deschisă la negocieri și că atitudinea este pozitivă. Mă aștept ca o sumă destul de mare să ajungă în posesia Proview, sau mai bine zis a guvernului chinez, dacă este să fim sinceri.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×