Motorola MOTOGO, un nou telefon candybar Android cu tastatura QWERTY

1.763 ori
<b>Motorola MOTOGO, un nou telefon candybar Android cu tastatura QWERTY</b>Motorola Mobility nu a mai lansat de ceva vreme un smartphone nou, dar măcar ne oferă modele low end, precum acest Motorola MOTOGO din imaginile de mai jos. Terminalul a debutat în Brazilia și promite să ofere o experiență ce rivalizează cu cea de...

Motorola Mobility nu a mai lansat de ceva vreme un smartphone nou, dar măcar ne oferă modele low end, precum acest Motorola MOTOGO din imaginile de mai jos. Terminalul a debutat în Brazilia și promite să ofere o experiență ce rivalizează cu cea de pe telefoanele Nokia cu design similar.

MOTOGO suporta conectivitate 3G și WiFi, vine și cu GPS și are un buton special fizic de căutare Google. Telefonul va costa în jur de 170 de dolari, o sumă foarte rezonabilă pentru un telefon Android din 2012, fie el și low end. Aflați și că acest terminal suporta conectivitate HSDPA cu viteza de 7.2Mbps și vine cu un display TFT de 2.2 inch, cu rezoluție de 320 x 240 pixeli și o cameră de 2 megapixeli cu focus fix. Noul Motorola cântărește 100 de grame și dispune și de radio FM și slot microSD, pe lângă cei 50 MB de memorie pe care îi oferă.

Alte dotări includ WiFi, Bluetooth 2.1, GPS, microUSB și o baterie de 910 mAh, care probabil că nu oferă o durată de viață prea impresionantă pentru acest model. Să sperăm că Motorola nu are în plan doar acest telefon pentru începutul lui 2012 și că ne va surprinde plăcut și cu smarpthone-uri high end.

Motorola MOTOGO

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×