ASUS Padfone - hibridul telefon-tabletă În primele imagini postate pe web

2.736 ori
<b>ASUS Padfone - hibridul telefon-tabletă În primele imagini postate pe web</b>Pocketnow a reușit să pună mâna pe primele imagini clare ale hibridului telefon-tabletă cunoscut drept ASUS PadFone. Acest gadget urmează să fie prezentat la Computex 2011, show care va debuta mâine în Taiwan și va include zeci de modele noi de...

Pocketnow a reușit să pună mâna pe primele imagini clare ale hibridului telefon-tabletă cunoscut drept ASUS PadFone. Acest gadget urmează să fie prezentat la Computex 2011, show care va debuta mâine în Taiwan și va include zeci de modele noi de tablete.

După cum se poate observa și în aceste imagini, telefonul este integrat în tableta ASUS și acoperit cu un capac special, care include și un orificiu special pentru cameră. Suntem curioși dacă terminalul rulează Android Ice Cream Sandwich, sau poate ne va face o surpriză și va rula Windows 8. PadFone include și difuzoare duale și un display cu o diagonală de 7, 8.9 sau 10 inchi.

După o săptămână de teasing au apărut pe web atât aceste imagini, cât și un brevet pentru ASUS PadFone, acordat producătorului său. Specificațiile rămân deocamdată un mister, dar le vom afla cu siguranță în această săptămână în cadrul Computex. Oare ce proces se afla în interiorul acestui inedit terminal?

ASUS Padfone

ASUS Padfone

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×