iPad 3 și iPhone 5 debutează oficial În birourile Samsung? Compania asiatică Își cere drepturile!

1.880 ori
<b>iPad 3 și iPhone 5 debutează oficial În birourile Samsung? Compania asiatică Își cere drepturile!</b>Procesul dintre Apple și Samsung, pe baza încălcării de brevete s-a soldat cu o permisiune pentru Apple de a arunca o privire asupra a 5 viitoare produse Samsung, înainte de lansare. Acum aflăm că și Samsung dorește o măsură similară...

Procesul dintre Apple și Samsung, pe baza încălcării de brevete s-a soldat cu o permisiune pentru Apple de a arunca o privire asupra a 5 viitoare produse Samsung, înainte de lansare. Acum aflăm că și Samsung dorește o măsură similară împotriva Apple, pentru a evita orice probleme legale.

Astfel, Samsung a depus o moțiune întocmită de avocați, prin care cere să vadă iPhone 5 și iPad 3. Avocații sunt cei ce vor vedea terminalele, iar aceste vizionare are termen limită data de 13 iunie. Samsung pretinde acest preview inedit, pentru a se asigura că produsele Apple nu au nimic în comun cu telefonul Droid Charge și tableta Galaxy Tab 10.1 și pentru a se pregăti de eventuale măsuri legale.

Având în vedere că doar avocații vor vedea viitoarele terminale, dacă este aprobată această măsură, atunci scăpările pe web sunt improbabile. Totuși, cunoscând obsesia pentru protejarea informațiilor a celor de la Apple, e foarte puțin probabil să permită oricui un preview al noilor modele de iPad și iPhone.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×