Cameră de 12 megapixeli pe un nou HTC dotat cu Windows Phone?! Încă o scăpare marca Eldar

Autor:  | Publicat în:  HTC 2.212 ori
<b>Cameră de 12 megapixeli pe un nou HTC dotat cu Windows Phone?! Încă o scăpare marca Eldar</b>Eldar Murtazin, cel care ne-a adus atât de multe zvonuri și informații scăpate din laboratoarele de cercetare Nokia revine, de această dată cu un model HTC misterios. Terminalul din imagine nu are un nume de cod încă,&nbsp;dar aflăm că vine cu o...

Eldar Murtazin, cel care ne-a adus atât de multe zvonuri și informații scăpate din laboratoarele de cercetare Nokia revine, de această dată cu un model HTC misterios. Terminalul din imagine nu are un nume de cod încă, dar aflăm că vine cu o cameră de 12 megapixeli și Windows Phone 7.

în prealabil aflasem zvonuri că HTC ar lucra la un telefon Windows Phone cu o cameră de 16 megapixeli, dar iată în sfârșit și o dovadă palpabilă a unui cameraphone cu performanțe apropiate. Interesant e faptul că Eldar menționează în tweetul asociat acestei scăpări că acesta nu este Nokia W7, telefonul cu cameră de 12MP pe care îl așteptăm și despre care scrisese bloggerul rus.

Evident, nu doar megapixelii contează la o cameră, iar asta o va dovedi cel mai bine iPhone 5, în special dacă va include un senzor foto Sony de 8 megapixeli. E foarte probabil ca o cameră de acest gen să depășească în performanțe pe Nokia N8, de exemplu. Nu avem un nume sau specificații pentru acest misterios model HTC, dar dacă ar fi să speculăm/ghicim am zice că denumirea HTC Picasso i s-ar potrivi că o mănușă.

HTC cu camera de 12 megapixeli

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×