ASUS postează noi teasere legate de CES 2015, inclusiv unul cu o cameră duala (Video)

826 ori
<b>ASUS postează noi teasere legate de CES 2015, inclusiv unul cu o cameră duala (Video)</b>știm deja că ASUS pregătește noi telefoane Zenfone pentru CES 2015 și deja am văzut un teaser sau două. Azi lucrurile se complică, asiaticii postând două clipuri în care oferă teasere legate de noile modele și vedem și o cameră duala la un...

știm deja că ASUS pregătește noi telefoane Zenfone pentru CES 2015 și deja am văzut un teaser sau două. Azi lucrurile se complică, asiaticii postând două clipuri în care oferă teasere legate de noile modele și vedem și o cameră duala la un moment dat.

Primul clip are doar 10 secunde și e foarte misterios, scoțând în evidență camera duala, cu motto-ul "See what others can't see" (vezi ce alții nu văd). Vedem și silueta unui telefon, iar acea cameră apare într-un slideshow foarte rapid. O cameră duala duce cu gândul la refocalizare, la imagini 3D și la captura foto și video high end. Partea din spate a telefonului îmi amintește puțin de cea a lui LG G3, sincer să fiu.

ASUS postează noi teasere legate de CES 2015, inclusiv unul cu o cameră duala (Video)

ASUS a postat apoi pe YouTube un clip puțin mai lung, de 50 de secunde, axat pe măiestria designului artistic Zen. Vedem cum râuri de metal dau naștere unui telefon trecut prin foc și aruncăm o privire mai clară asupra acestui Zenfone interesant, cu blitzul aprins de această dată. Am remarcat și o fâșie metalică alungită în spatele telefonului, care ne intriga. Să fie un senzor pentru amprente?

Rețineți că există și posibilitatea ca nouă camera de pe telefonul ASUS să vină cu zoom optic.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×