Xiaomi ar putea folosi o protecție din sticlă de safir pentru un viitor telefon de 5.7 inch

1.514 ori
<b>Xiaomi ar putea folosi o protecție din sticlă de safir pentru un viitor telefon de 5.7 inch</b>Firma chineză Xiaomi ar putea adopta o protecție din sticlă de safir pentru un viitor telefon de 5.7 inch pe care îl dezvolta. E vorba despre Xiaomi Mi5, care cu puțin noroc ar putea sosi la CES 2015, conform unor surse din cadrul furnizorilor...

Firma chineză Xiaomi ar putea adopta o protecție din sticlă de safir pentru un viitor telefon de 5.7 inch pe care îl dezvolta. E vorba despre Xiaomi Mi5, care cu puțin noroc ar putea sosi la CES 2015, conform unor surse din cadrul furnizorilor companiei.

Kyocera a lansat la începutul acestui an telefoane cu protecție de safir, sticlă provenind din producția internă a companiei. Sunt sigur că știți și întreaga telenovela cu Apple și GT Advanced Technologies, marele producător de sticlă de safir falimentat de parteneriatul cu Apple. Asta înseamnă că nu există încă un telefon produs în milioane de unități care să ducă această tehnologie în mainstream.

Huawei și Vivo au făcut încercări de genul, dar fără a ieși în evidență foarte mult. Xiaomi ar putea sparge gheața, dar va fi interesant de văzut ce partener vor folosi pentru a le produce panourile de sticlă necesare. Apple și-a asigurat deja furnizori vitali pe această piață și puținii jucători interesați cu siguranță că au pus monopol pe stocuri. Există și problema costului ridicat și conform celor de la Corning, sticlă de safir nu ar fi chiar atât de bună precum Gorilla Glass... deci nu totul e roz cand vine vorba de safir.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×