Următoarea tableta Nexus 10 ar putea fi produsă de către HTC

1.269 ori
<b>Următoarea tableta Nexus 10 ar putea fi produsă de către HTC</b>Săptămâna trecută începuseră să apară pe web câteva zvonuri despre o nouă tableta HTC, asociate apoi cu un proiect Nexus 8, pentru că în această săptămână să intre în ecuație și un nou Nexus 10. Va apela Google din nou la HTC? &nbsp;...

Săptămâna trecută începuseră să apară pe web câteva zvonuri despre o nouă tableta HTC, asociate apoi cu un proiect Nexus 8, pentru că în această săptămână să intre în ecuație și un nou Nexus 10. Va apela Google din nou la HTC?

știm că la nivel mai mult sau mai puțin oficial Google e ușor nemulțumit de vânzările lui Nexus 7 2013 și ar putea încerca și o altă variantă în afară de ASUS. Samsung ar putea fi o idee, dar nici Nexus 10 al lor nu a fost chiar un hit. Astfel, HTC ar putea primi o șansă, mai ales că nu și-a mai încercat norocul cu o tabletă din 2011.

în acel an a debutat destul de promițătorul Flyer, model cu stylus și apoi și mai puțin cunoscutul Jetstream. Principala piedică în colaborarea dintre Google și HTC ar fi problemele recente ale companiei asiatice, care nu a mai livrat vreun model de succes în ultima vreme și ar putea să nu aibă resursele pentru producția în masă a unui Nexus.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×