ASUS pregătește o tabletă ultra low cost, cu preț sub 100 de dolari: ASUS MeMO Pad 7 (ME70CX)

Autor:  | Publicat în:  Asus 886 ori
<b>ASUS pregătește o tabletă ultra low cost, cu preț sub 100 de dolari: ASUS MeMO Pad 7 (ME70CX)</b>Se pare că nu doar firmele white box din China produc tablete cu prețuri accesibile, ci și marile branduri. Un exemplu este ASUS, care ar pregăti o tabletă cu preț sub 100 de dolari. E vorba despre modelul MeMo Pad 7 (ME70CX), conform unor noi...

Se pare că nu doar firmele white box din China produc tablete cu prețuri accesibile, ci și marile branduri. Un exemplu este ASUS, care ar pregăti o tabletă cu preț sub 100 de dolari. E vorba despre modelul MeMo Pad 7 (ME70CX), conform unor noi zvonuri.

Acest terminal va costa în jur de 97 de dolari și ar putea fi lansat în următoarele săptămâni, deși îl așteptam la IFA 2014 în prima fază. ASUS va pune presiune pe rivalii săi dacă lansează un terminal de acest gen, mai ales că unele firme nu își permit prețuri de gen. în 2013 ASUS a înregistrat livrări de 12 milioane de tablete, aflându-se în spatele celor de la Samsung. Trebuie menționat că strategia pe bază de prețuri scăzute nu a adus profituri prea mari pentru ASUS.

Prima jumătate a acestui an a însemnat 6.1 milioane de tablete livrate pentru ASUS, dar nu și foarte mult profit. Pentru 2014 suma livrărilor ar trebui să fie de 10.7 milioane de unități, iar MeMo Pad 7 în versiunea de sub 100 de dolari va face cu siguranță valuri. Acer, Lenovo, LG și Huawei vor trebui să reacționeze. Tableta menționată mai sus e așteptată cu un procesor Intel Atom Z2520, 8 GB stocare și o baterie care oferă 8 ore de funcționare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×