IFA 2014: Microsoft anunță HD-10, un receiver Miracast cu suport NFC

Autor:  | Publicat în:  Microsoft 1.112 ori
<b>IFA 2014: Microsoft anunță HD-10, un receiver Miracast cu suport NFC</b>Cu câteva zile în urma vedeam un brevet interesant, care indică sosirea unui dongle Miracast de la Microsoft. Acum produsul a prins contur la IFA 2014, în Berlin, acolo unde Microsoft a mai anunțat deja telefoanele Lumia 830, Lumia 730 și Lumia 735....

Cu câteva zile în urma vedeam un brevet interesant, care indică sosirea unui dongle Miracast de la Microsoft. Acum produsul a prins contur la IFA 2014, în Berlin, acolo unde Microsoft a mai anunțat deja telefoanele Lumia 830, Lumia 730 și Lumia 735.

Ceea ce vedeți mai sus este un HD-10, un receiver Miracast cu suport NFC. Acest gadget va permite utilizatorilor să partajeze conținut de pe telefoanele lor către orice ecran cu conexiune HDMI. Fie că e vorba de fotografii, prezentări, clipuri video și altele, toate pot ajunge de pe modelul vostru Windows Phone pe televizor via HD-10. Pe numele său complet Screen Sharing for Lumia Phones HD-10, accesoriul vă va duce conținutul de pe handset pe device cu o singură apăsare.

Screen Sharing for Lumia Phones HD-10

Este implicat în proces un disc NFC înlăturabil, pe care apăsați pentru a începe procesul de mirroring. Orice model Lumia cu suport pentru funcția Screen Project sau alte produse cu suport Miracast pot folosi HD-10. Gadgetul oferă suport pentru conținuturi Full HD, Internet browsing pe marele ecran, utilizarea lui Office în sesiuni de lucru prin proiectarea să și chiar și jocuri.

Prețul lui HD-10 este de aproximativ 79 de euro și el urmează să fie lansat în această lună.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×