IFA 2014: Samsung Galaxy Note 4 hands-on - margine metalică, fără rezistență la apă, feeling plăcut (Video)

2.588 ori
<b>IFA 2014: Samsung Galaxy Note 4 hands-on - margine metalică, fără rezistență la apă, feeling plăcut (Video)</b>Samsung Galaxy Note 4 e cu siguranță cel mai așteptat telefon de la IFA 2014, el fiind anunțat ieri de către Samsung în cadrul unui eveniment special transmis în toată lumea. Phabletul aduce specificații high end și este un adevărat "monstru"...

Samsung Galaxy Note 4 e cu siguranță cel mai așteptat telefon de la IFA 2014, el fiind anunțat ieri de către Samsung în cadrul unui eveniment special transmis în toată lumea. Phabletul aduce specificații high end și este un adevărat "monstru" al dotărilor hardware, iar mai jos îi puteți vedea experienta hands on, realizată de către colegul Claudiu Sima.

Ne cerem scuze pentru zgomotul de fond, jurnaliștii din jur întrecându-se în a se acoperi unul pe altul. Vom încerca să realizăm astăzi un hands on în liniște la standul Samsung. în ce îl privește pe Galaxy Note 4, el vine cu o ramă metalică cu margini atent prelucrate, după modelul lui Galaxy Alpha. Această abordare crește rezistenta terminalului, atunci când este scăpat pe jos. Phabletul se simte excelent în mână, iar capacul spate e clar diferit față de Galaxy Note 3.

IFA 2014: Samsung Galaxy Note 4 hands on - margine metalică, fără rezistență la apă, feeling plăcut (Video)

Modelul de imitație de piele și cusături a fost înlăturat, iar capacul spate e integrat perfect în rama metalică. Butoanele au un feedback mai bun, iar butonul Home e în mod vizibil mai mare decât cel de pe Galaxy S5. Samsung oferă pe Note 4 o experiență S Pen ce va aminti de un mouse, după cum se preciza în cadrul conferinței. Ce înseamnă acest lucru? Vom avea parte de modalități intuitive de a face drag and drop și de a sublinia porțiuni de text.

IFA 2014: Samsung Galaxy Note 4 hands on - margine metalică, fără rezistență la apă, feeling plăcut (Video)

Multi Window a primit și el o îmbunătățire, fiind integrat într-un meniu de multitasking special, ce duce cu gândul la Android L. Există și schimbări de UI pe acest model, astfel că în zona de Setări de exemplu fundalul este alb și nu negru ca pe Galaxy S5. Mai multe detalii veți afla de îndată ce revenim cu încă un hands on!

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×