ASUS pregăteşte seria de tablete ZenPad M, cu diagonale de 7 sau 10 inch; Modele pentru profesionişti, cu procesoare Intel Atom (Video)

1.047 ori
<b>ASUS pregăteşte seria de tablete ZenPad M, cu diagonale de 7 sau 10 inch; Modele pentru profesionişti, cu procesoare Intel Atom (Video)</b>&Icirc;nainte de prezentarea de la MWC 2016, ASUS a oferit un teasere ceva mai ample pentru două noi produse ale sale, tablete din seria ZenPad M. Aveam deja seria ZenPad C, cu modele entry level, ZenPad S pentru terminale premium şi acum ZenPad M,...

Înainte de prezentarea de la MWC 2016, ASUS a oferit un teasere ceva mai ample pentru două noi produse ale sale, tablete din seria ZenPad M. Aveam deja seria ZenPad C, cu modele entry level, ZenPad S pentru terminale premium şi acum ZenPad M, pentru profesionişti.

Nu avem încă specificaţii pentru noile tablete, care vin cu diagonale de 7 sau 10 inch, dar ştim că vor avea procesoare Intel Atom. Produsele ZenPad M sunt destinate segmentului educaţional, logistic, de sănătate şi altele de genul. În mare e păstrat designul de la modelele ZenPad S şi există şi fante speciale pentru ataşat accesorii şi cover-uri.

ASUS pregăteşte seria de tablete ZenPad M, cu diagonale de 7 sau 10 inch; Modele pentru profesionişti, cu procesoare Intel Atom (Video)

ASUS a implementat aici şi sistemul ASUS ADAM (Device Admin for Mobile), un set de API-uri care oferă control complet asupra tabletelor. Cu el dezvoltatorii pot modifica software-ul imediat, creând spre exemplu un mod Kiosk pentru prezentări de servicii şi produse la evenimente. Sau se pot oferi actualizari software speciale, atunci cand doreste un admin.  Vom afla mai multe detalii la MWC 2016, inclusiv un preţ, probabil mai mare decât cel al modelelor ZenPad S.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×