LG G Watch primeşte actualizarea la Android Wear în varianta Marshmallow; Avem confirmarea pentru piaţa din România

722 ori
<b>LG G Watch primeşte actualizarea la Android Wear în varianta Marshmallow; Avem confirmarea pentru piaţa din România</b>Cu c&acirc;teva zile &icirc;n urma aflăm că modelele Motorola Moto 360 au &icirc;nceput să primească actualizarea la noul Android Wear, cel bazat pe Marshmallow, iar azi descoperim că şi LG G Watch a primit acelaşi pachet software. Confirmare vine...

Cu câteva zile în urma aflăm că modelele Motorola Moto 360 au început să primească actualizarea la noul Android Wear, cel bazat pe Marshmallow, iar azi descoperim că şi LG G Watch a primit acelaşi pachet software. Confirmare vine de la Niță Sergiu Gabriel, cititor Mobilissimo.ro.

El a primit actualizarea pe smartwatchul sau LG G Watch şi afirmă că odată cu Marshmallow sosesc şi noi gesturi, dar şi posibilitatea de a schimba permisiunile pentru diferite aplicaţii de pe ceas. Cu noul Android Wear puteţi folosi comanda "OK Google" pentru a compune SMS-uri prin dictare, a pune o întrebare şi chiar a trimite mesaje prin aplicaţii că Whatsapp, Google Hangouts, Viber sau altele.

Noile gesturi din incheietura vă pot permite să extindeţi un Card pe ecran, să activaţi aplicaţii sau să ajungeţi în zona Home. Şi asta prin ridicarea, scuturarea braţului său o mişcare de împingere. Există şi suport pentru modul de consum redus Doze, o administrare mai bună a permisiunilor şi îmbunătăţiri de conectivitate Bluetooth.

 LG G Watch primeşte actualizarea la Android Wear în varianta Marshmallow; Avem confirmarea pentru piaţa din România

Modelele de ceasuri Android Wear cu difuzoare vor permite şi realizarea şi primirea de apeluri direct de pe ceas. Aflaţi şi ca un LG G Watch W100 costa în acest moment 469 lei la eMAG.ro, după o reducere de 11%, dacă vă tentează să intraţi în universul Android Wear. Îi mulţumim lui Sergiu pentru informaţie!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×