LG G5 va avea cu adevărat o baterie amovibilă şi designul său readuce în discuţie modularitatea

Autor:  | Publicat în:  LG 2.292 ori
<b>LG G5 va avea cu adevărat o baterie amovibilă şi designul său readuce în discuţie modularitatea</b>După c&acirc;teva imagini hands on mai mult sau mai puţin clare cu LG G5, azi vedem şi una dintre componentele sale şi anume bateria, fotografiată separat. Se pare că aceasta este o unitate amovibilă, care se va ataşa la zona inferioară a...

După câteva imagini hands on mai mult sau mai puţin clare cu LG G5, azi vedem şi una dintre componentele sale şi anume bateria, fotografiată separat. Se pare că aceasta este o unitate amovibilă, care se va ataşa la zona inferioară a handsetului.

Zona inferioară a lui LG G5 va servi drept un soi de capac, care se detaşează, permiţând ataşarea modulului baterie şi eventual şi a altor module. Am văzut recent şi o zonă ceva mai proeminentă în spate, după ce un ataşament a fost integrat, posibil un proiector, extra baterie sau chiar un modul de cameră. Terminalul va avea un corp unibody şi o cameră duala, iar sistemul său modular e punctul forte al acestui smartphone.

Pe lângă această scăpare, aflăm şi că LG a încheiat un parteneriat cu Bang & Olufsen, ceea ce înseamnă că am putea vedea accesorii modulare acustice high end pentru LG G5. Deja modelele LG suportau playback HiFi şi aveau o acustică bună, dar acum vor trece la nivelul următor probabil. Revenind la baterie, ataşarea sa sub formă de modul ar înseamnă teoretic şi înlăturarea zonei cu port USB cand introducem bateria.

Nu putem decât să ne întrebăm cum a reuşit LG acest lucru păstrând contactele electrice intacte şi după foarte multe ataşări/detaşări.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×