ASUS pregătește un mega eveniment pe 6 ianuarie, va prezenta ceva "incredibil"

1.106 ori
<b>ASUS pregătește un mega eveniment pe 6 ianuarie, va prezenta ceva "incredibil"</b>ASUS a început să trimită invitații presei la un eveniment special organizat pe 6 ianuarie, în cadrul căruia vă prezenta "ceva incredibil". Conferința va avea loc în Las Vegas, probabil în avampremiera sau în cadrul CES 2014. &nbsp; știam...

ASUS a început să trimită invitații presei la un eveniment special organizat pe 6 ianuarie, în cadrul căruia vă prezenta "ceva incredibil". Conferința va avea loc în Las Vegas, probabil în avampremiera sau în cadrul CES 2014.

știam încă din această vară, după confirmarea CEO-ului ASUS că firma pe care o conduce pregătește câteva smartphone-uri pentru perioada următoare. E posibil să vedem și un nou PadFone și FonePad, plus câteva tablete de buget atractive. Ar fi poate momentul ca și ASUS să intre în cursa  8 core, mai ales că procesorul octa core al celor de la MediaTek e la mare căutare.

în plus, au existat deja prea multe semnale cu privire la acele MemoFones, telefoanele ASUS pe care e posibil să le vedem la CES sau MWC. Nu m-aș mira să vedem și o serie de tablete cu Android 4.4 KitKat la bord și poate și un nou device cu stylus după modelul lui FonePad Note FHD 6. Toate acestea și multe altele vor fi disponibile peste doar 3 săptămâni în Las Vegas.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×