Așa se face o invitație pentru presă! Vivo Xplay 3S are invitații de presă cu realitate augmentată 3D (Video)

Autor:  | Publicat în:  BBK 1.367 ori
<b>Așa se face o invitație pentru presă! Vivo Xplay 3S are invitații de presă cu realitate augmentată 3D (Video)</b>Lansarea oricărui telefon de top se face în cadrul unui eveniment special, o conferință de presă care are parte de teasing, invitații și alte modalități de promovare. Cei de la BBK, brandul din spatele noului telefon Vivo Xplay 3S au găsit o...

Lansarea oricărui telefon de top se face în cadrul unui eveniment special, o conferință de presă care are parte de teasing, invitații și alte modalități de promovare. Cei de la BBK, brandul din spatele noului telefon Vivo Xplay 3S au găsit o metodă originală de a promova lansarea acestui prim telefon 2K.

După cum se vede în clipul de mai jos invitația poate fi scanată cu ajutorul unei aplicații augmented reality pentru a dezvălui o animație 3D foarte arătoasă, cu un soi de casă și o proiectare a unui eveniment de lansare. Companiile din China sunt cunoscute pentru astfel de artificii de PR, astfel că Meizu a trimis invitații din sticlă, iar Xiaomi trimitea depeșele sale în cutii de cadou.

Vivo Xplay 3S e la doar câteva zile distanță de marea lansare și va aduce un prim ecran 2K pe un smartphone, 3 GB RAM și un procesor Snapdragon 800. Cu puțin noroc poate ajunge și în Europa acest device, mai ales că BBK are în patronaj atât Vivo cât și Oppo, iar Oppo a ajuns deja în Europa.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×