Review huse iPhone 6 de la Mobiledirect.ro + Concurs (Case Mate/ Verus): modele flip elegante, protecții cu margini din aluminiu și transparență din belșug (Video)

Autor:  | Publicat în:  Accesorii 3.297 ori
<b>Review huse iPhone 6 de la Mobiledirect.ro + Concurs (Case Mate/ Verus): modele flip elegante, protecții cu margini din aluminiu și transparență din belșug (Video)</b>Dacă tot am avut în teste un iPhone 6 în ultima săptămână am decis să probăm și câteva huse pe acest device, unele primite în teste de la Mobiledirect.ro. Nu mai puțin de 6 astfel de huse au fost testate pe iPhone 6, după cum puteți vedea...

Dacă tot am avut în teste un iPhone 6 în ultima săptămână am decis să probăm și câteva huse pe acest device, unele primite în teste de la Mobiledirect.ro. Nu mai puțin de 6 astfel de huse au fost testate pe iPhone 6, după cum puteți vedea mai jos, iar toate pot fi ale voastre, cu ocazia unui nou concurs Mobilissimo.ro.

​

Hai să vedem cum s-au comportat accesoriile în teste:

1) Husa iPhone 6 4.7 inch - Case Mate Tough Air Green

Husa iPhone 6 4.7 inch - Case Mate Tough Air Green

Acest produs costă 89.99 lei și este fabricat dintr-un nou tip de polimer, care îi asigură o protecție bună contra căzăturilor. Husa vine cu garanție pe 2 ani și este mai tare decât un model din silicon sau gel, dar este și flexibilă. Nu se deformează în timp și nu atrage praful, iar culoarea să verde e atractivă. La interior regăsim mici pernițe amortizoare, iar husa e ușor de atașat și de detașat de pe iPhone.

Avem și protecții pentru butoane și decupaje pentru porturi și camera.

2) Husa hibridă iPhone 6 4.7 inch - Case Mate Tough Naked Grey

Husa hibridă iPhone 6 4.7 inch - Case Mate Tough Naked Grey

Husa hibridă pe care o vedeți aici pentru iPhone 6 costă 89.99 lei și are o parte interioară din silicon, dar și o parte exterioară din ABS, un plastic tare. Partea interioară absoarbe șocurile și vibrațiile, iar cea exterioară apara de zgârieturi și căzături. Produsul are garanție pe 1 an, iar cele două componente ale husei se atașează separat și aparent primim și folie de protecție la pachet.

Trebuie menționat că aceasta husă e cam greu de dat j os.

3) Husa hibridă iPhone 6 4.7 inch - Case Mate Tough Naked Transparent

Husa hibridă iPhone 6 4.7 inch - Case Mate Tough Naked Transparent

Acest accesoriu costă 89.99 lei și este identic cu cel de mai sus, doar că acum avem o carcasă transparență la dispoziție. Ea include două componente: o protecție externă din plastic dur și una internă din silicon. în rest experiență e identică față de modelul de mai sus, în afară de folie, care nu e inclusă în pachet.

4) Husa iPhone 6 4.7 inch - Verus Carta Book Type Verde

Husa iPhone 6 4.7 inch - Verus Carta Book Type Verde

Trecem la segmentul business undegasim o husă Book Type verde la preț de 99.99 lei. Acesta e fabricată din piele ecologică moale, protejează și ecranul handsetului și are și buzunare speciale tip portofel. în acestea puteți introduce bancnote, carduri și cupoane. Avem și decupaje speciale pentru porturi și camera și protecție bună pentru șocuri și zgârieturi.

Produsul are garanție pe 1 an și are o zonă de clipsare transparenta la dispoziția utilizatorului. închizătoarea e una magnetică, iar husa poate fi folosită și că kickstand pentru vizionare video. Văd această husă drept una pentru tânărul antreprenor, omul de afaceri eventual.

5) Husa iPhone 6 4.7 inch - Verus Iron Shield Titanium

Husa iPhone 6 4.7 inch - Verus Iron Shield Titanium

Probabil cea mai complexă husa pentru iPhone 6 de la Mobiledirect.ro este aceasta, modelul Verus Iron Shield Titanium. Ea e fabricată din 2 componente: o husă principală din TPU și margini de timp bumper din aluminiu. Husa arata foarte cool și amintește cumva de Iron Man. Din păcate distanța dintre porturi și decupajele lor din husa e prea mare și spre exemplu butonul mute nu poate fi accesat de către utilizator deloc.

Totuși husa este solidă și rezistență, având și margini înalte, deci protejând și ecranul. și acest accesoriu e destul de greu de înlăturat. Prețul e de 89.99 lei.

6) Carcasa iPhone 6 - Verus Crystal Gel Moale

Carcasa iPhone 6 - Verus Crystal Gel Moale

Ultimul model prezentat este tot unul Verus, din gel moale, ușor de pus pe iPhone 6 și cu preț de 47.99 lei. Accesoriul e unul subțire, dar protejează contra șocurilor. Husa e comodă și discretă, ușor de pus și de scos pe terminal și cu un ușor feel feminin. Modelul Verus Crystal e rezistent și vine cu garanție pe 1 an.

Dintre toate cele 6 huse testate, preferata mea e prima, cea cu verde. Primel 3 huse Case Mate primesc nota 9, cea Iron Man nota 8, cea business un 9.5 și cea transparenta din final nota 9.

și acum hai să vedem cum puteți câștiga aceste huse de la Mobiledirect.ro.

Iată regulile concursului:

  1. Like la pagina de Facebook Mobiledirect.ro
  2. Vizitarea site-ului Mobiledirect.ro
  3. Postați comentariu la recenzia huselor cu răspuns la întrebarea: "Ce tip de huse preferați pentru telefonul personal?"
  4. Share pe Facebook la recenzia noastră

Cele 4 capturi de ecran sunt trimise la concurs@mobilissimo.ro, cu subiect "Concurs Huse iPhone 6 Mobiledirect.ro", plus nume real, adresa și număr de telefon. Extragerea câștigătorului va fi pe 28 octombrie la ora 21, prin random.org, iar fiecare participant are dreptul la o husă la alegere.

Prezentare huse iPhone 6

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×