ASUS publică lista cu telefoanele din portofoliul său care vor primi Android 6.0 în perioada următoare

631 ori
<b>ASUS publică lista cu telefoanele din portofoliul său care vor primi Android 6.0 în perioada următoare</b>Cu c&icirc;teva zile &icirc;n urma vedeam o listă din partea celor de la Samsung care conţinea telefoanele din portofoliul lor ce aveau să primească actualizarea la Android 6.0 Marshmallow. Acum vine r&acirc;ndul celor de la ASUS, care publică o...

Cu cîteva zile în urma vedeam o listă din partea celor de la Samsung care conţinea telefoanele din portofoliul lor ce aveau să primească actualizarea la Android 6.0 Marshmallow. Acum vine rândul celor de la ASUS, care publică o listă similară.

Ea şi-a făcut apariţia pe forumul oficial ASUS, postata de către un administrator. Printre modelele vizate de actualizare sunt ASUS ZenFone Selfie ZD551KL, adică fix terminalul testat de noi în ultima săptămână, dar şi ZenFone 2 Laser în variantele ZE500KG/ZE500KL/ZE550KL/ZE600KL/ZE601KL, deci cu diagonale de 5, 5.5 şi 6 inch.

Apoi ZenFone 2 Deluxe/Special Edition e menţionat în varianta ZE551ML, plus ZenFone 2 (ZE550ML/ZE551ML) şi o mică surpriză sub forma lui PadFone S (PF500KL). PadFone S se lansa în vara trecută, ceea ce ne face să ne întrebăm cum rămâne cu ZenFone-urile de anul trecut şi mai ales cu ZenFone Zoom, care ar trebui să fie şi el pe listă.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×