Asus R50 si R70, 2 UMPC-uri incredibile prezente la CebIT

2.373 ori
<b>Asus R50 si R70, 2 UMPC-uri incredibile prezente la CebIT</b>Pe langa laptopuri de lemn sau computere create special pentru gameri, Asus are o surpriza si pentru amatorii de UMPC-uri, care participa la CeBIT in acest an, sub forma modelelor R50 si R70. R50 este un terminal de mici dimensiuni si culoare neagra, in...

Pe langa laptopuri de lemn sau computere create special pentru gameri, Asus are o surpriza si pentru amatorii de UMPC-uri, care participa la CeBIT in acest an, sub forma modelelor R50 si R70.

R50 este un terminal de mici dimensiuni si culoare neagra, in vreme ce R70 are dimensiuni mai mari si margini oranj. Acesta din urma suporta conectivitate 3.5G si este dotat cu un cititor de amprente plus un webcam, dar si un sistem navigational track ball si functii de click dreapta si stanga specifice unui mouse. De asemenea R70 soseste dotat cu cateva butoane shortcut, dar se pare ca tastatura principala este "pe ecran", ca si in cazul precedentelor modele de UMPC-uri lansate de ASUS.

Asus R70

"Miezul" lui R70 este un procesor de 1.6 GHz, iar terminalul opereaza pe Vista si este dotat cu GPS, hard de 120 GB, toate acestea scurtand durata de viata a bateriei, dar facand UMPC-ul ideal pentru folosirea in masina. R50, pe de alta parte, foloseste acelasi sistem navigational si cititor de amprente, dar adauga un procesor Intel Silverthorne (Atom?) la 1330 MHz pe lista de specificatii tehnice. Acest UMPC ASUS foloseste 1GB RAM si include un drive SSD de 32GB, Bluetooth 2.0, WiFi b si G, HSDPA, GPS si 2 camere. Ca si R70, R50 opereaza pe OS-ul Windows Vista.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×