Samsung G400 Soul va fi lansat la CeBIT 2008

Autor:  | Publicat în:  Samsung 2.726 ori
<b>Samsung G400 Soul va fi lansat la CeBIT 2008</b>In timpul showului tech Mobile World Congress, de la Barcelona, Samsung si-a folosit toata puterea de marketing pentru a promova si anunta terminalul U900 Soul. Acum vom vedea acest model lansat, in cadrul lui CeBIT 2008. Samsung G400 Soul soseste cu un...

In timpul showului tech Mobile World Congress, de la Barcelona, Samsung si-a folosit toata puterea de marketing pentru a promova si anunta terminalul U900 Soul. Acum vom vedea acest model lansat, in cadrul lui CeBIT 2008.

Samsung G400 Soul soseste cu un touchpad interactiv, care a fost mutat in partea frontala a handsetului si a fost transformat intr-un display touchscreen complet interactiv. Ecranul acestui telefon are o diagonala de 2.22 inch, iar prin intermediul sau, utilizatorul poate avea acces la functii ca radio FM, music player, camera sau album foto. In modul idle, display-ul extern afiseaza calendarul utilizatorului, wallpaper-uri, un ceas digital sau analogic si notificari in legatura cu apeluri si SMS-uri.

Samsung Soul G400 soseste cu toate imbunatatirile grafice si skinurile GUI ale variantei originale Soul G900. Acestea pot fi totusi customizate cu ajutorul a noi fundaluri, imagini, culori si fonturi. G400 include o camera de calitate cu o rezolutie de 5 megapixeli si cu suport pentru tehnologia de detectie faciala automata, stabilizator de imagine si capacitate WDR (wide dynamic range). Si la capitolul conectivitate Soul sta bine, suporta HSDPA la 7.2 Mbps. Acum ramane de vazut daca pretul sau va fi pe masura specificatiilor tehnice, dar totul va depinde de operatorul ales.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×