LG va anunta telefoanele KF750, KF240 si KF300 la CeBIT

1.332 ori
<b>LG va anunta telefoanele KF750, KF240 si KF300 la CeBIT</b>In cadrul expozitiei care debuteaza astazi la Hanovra, sub numele de CeBIT 2008, celebrul producator LG va anunta 3 noi terminale fashion din seria KF, KF750, KF240 si KF300. KF750, handset care poarta numele de cod "Balanta" este starul noii colectii,...

In cadrul expozitiei care debuteaza astazi la Hanovra, sub numele de CeBIT 2008, celebrul producator LG va anunta 3 noi terminale fashion din seria KF, KF750, KF240 si KF300.

KF750, handset care poarta numele de cod "Balanta" este starul noii colectii, fiind un slider high end dotat cu o camera de 5 megapixeli, memorie interna de 160MB, camera video VGA si slot pentru carduri microSD. Touch padul navigational pare a fi cel mai interesant feature al acestui telefon si aparent el poate afisa diferite simboluri, in functie de meniul in care va aflati. IN cazul in care nu mai aveti rabdare pana la lansarea acestui terminal, veti afla cu stupoare ca un utilizator de pe regielive pretinde ca deja poseda un astfel de telefon si l-a scos la vanzare.

KF240 este un telefon cu functii muzicale, dotat cu o camera de 2 megapixeli, despre care nu se cunoaste decat faptul ca va fi disponibil in America Latina, China si alte tari asiatice, in curand, sosing in Europa apoi. Cat despre, KF300, acesta este handsetul misterios al acestei serii fashion, dar CeBIT isi face debutul azi, asa ca vom afla peste cateva ore tot ce este de stiu despre noul line-up LG. Trendsetterii si persoanele care au adorat modelele Shine si Prada ar face bine sa se pregateasca, caci noile handseturi le sunt dedicate.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×