ASUS ROG Phone 2 ajunge la 1 milion de rezervări în China și ar putea fi un hit în zona smartphone-urilor de gaming

765 ori
<b>ASUS ROG Phone 2 ajunge la 1 milion de rezervări în China și ar putea fi un hit în zona smartphone-urilor de gaming</b>Ineditul ASUS ROG Phone 2 a fost văzut de noi la Mobilissimo foarte rapid, având șansa să participăm prin intermediul lui Alex la o prezentare oficială din Taiwan. V-am adus de acolo un hands-on video cu detalii la cald

Ineditul ASUS ROG Phone 2 a fost văzut de noi la Mobilissimo foarte rapid, având șansa să participăm prin intermediul lui Alex la o prezentare oficială din Taiwan. V-am adus de acolo un hands-on video cu detalii la cald despre noul smartphone de gaming și ați aflat care sunt principalele sale dotări hardware, dar și informații extrase dintr-un interviu cu Brian Tang de la ASUS.

Uimește prin ecranul generos AMOLED de 120Hz, procesorul Snapdragon 855+ și prin cea mai generoasă baterie văzută până acum pe un smartphone de gaming mainstream. Telefonul a fost rapid luat în vizor de către gameri, în special de către cei din China acolo unde s-a și dat startul unui program de rezervări pentru achiziția ulterioară a produsului.

Descoperim astăzi că la nici 24 ore de la startul programului de rezervări pe platforma online Jingdong, numărul de persoane ce au ales să realizeze o asemenea rezervare ajunsese la 1.09 milioane. Un eventual hit se vede la orizont și aflăm că numărul de rezervări continuă să crească. Totuși, programul este complet diferit de către cel de precomandă după cum sugerează și denumirea sa.

Principalul motiv pentru care publicul chinez este fascinat de ASUS ROG Phone 2 are de-a face și cu prețul mai mic practicat în China, de doar 2.150 lei pentru varianta cu 8 GB RAM + 128 GB stocare flash. La noi șansele de a-l vedea la această sumă sunt foarte mici, dar sperăm totuși la un preț mai acceptabil comparativ cu cifrele practicate anul trecut pentru ROG Phone cel origianl.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×