ASUS ROG Phone vine cu o ofertă specială pe piaţa locală: controller Gamevice bonus la pachet

1.009 ori
<b>ASUS ROG Phone vine cu o ofertă specială pe piaţa locală: controller Gamevice bonus la pachet</b>Ca ofertă de lansare pe plan local odată cu achiziția telefonului ASUS Rog Phone veți primi cadou pe lângă cooler-ul intitulat Aero Active din pachet și un controller ASUS GameVice care vă va transforma proaspătul dispozitiv într-o unealtă

ASUS ROG Phone a devenit disponibil oficial pe piaţa din România de vineri, 9 noiembrie, iar acum aflăm că vine cu o ofertă specială, care face telefonul de gaming şi mai atractiv. Astfel, pe lângă ventilatorul AeroActive Cooler de la pachet mai primiţi şi controllerul GameVice.

Am scris despre acel controller, dar şi despre pachetul complet de accesorii ASUS ROG Phone, care îl fac cel mai atractiv telefon de gaming al momentului. Terminalul are cel mai sus tactat procesor Snapdragon 845 de pe piaţă şi vine cu 3 butoane ultrasonice laterale, plus logo ROG cu iluminare Aura. Terminalul costă 4.299 lei la retailerii de la noi, la care se aplică ofertă cu GameVice.

ASUS ROG Phone

GameVice este un gamepad complet pentru acest telefon. Separat ar costa în jur de 300 de lei şi conexiunea se face via port USB Type-C. Controllerul include două thumbstick-uri, 4 butoane de acţiune, D Pad şi 4 butoane shoulder, ideale ca trăgaci în shootere sau acceleraţie în jocuri cu maşini. Toate pot fi perfect mapate din Game Genie pe ROG Phone şi avem şi un buton play pentru a începe direct cursele în Asphalt 9.

Controller-ul se pliază uşor şi se strânge lipindu-şi cele două secţiuni cu magneţi pentru a fi mai uşor de transportat. Este foarte ergonomic şi comod. Telefonul a primit recenzia noastră şi impresionează prin performanţă, răcire eficientă, baterie şi ecran (90 Hz, HDR, 1 ms).

Iată retailerii care vând ROG Phone cu ofertele speciale:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×