ASUS se așteaptă să vândă 5 milioane de smartphone-uri În acest an

1.088 ori
<b>ASUS se așteaptă să vândă 5 milioane de smartphone-uri În acest an</b>Acum că ASUS a intrat oficial pe piața telefoanelor mobile cu modelele de la CES au început și predicțiile cu privire la vânzările terminalelor. Astfel aflăm că producătorul asiatic intenționează să vândă 5 milioane de smartphone-uri în...

Acum că ASUS a intrat oficial pe piața telefoanelor mobile cu modelele de la CES au început și predicțiile cu privire la vânzările terminalelor. Astfel aflăm că producătorul asiatic intenționează să vândă 5 milioane de smartphone-uri în acest an.

Ținta celor de la ASUS e de 5 milioane de unități, dar analiștii sunt mai optimiști și văd chiar 8-10 milioane de unități livrate. Cele 3 telefoane ZenFone care au debutat la CES vor fi lansate întâi în Taiwan, China și Asia de Sud Est în lună martie. Prețurile lor vor fi de 99 de dolari pentru modelul de 4 inch, 149 dolari pentru cel de 5 inch și 199 dolari pentru cel de 6 inch.

Acestea sunt prețuri fără abonament, iar toate 3 terminalele vin cu procesoare Intel Atom, trend care va fi continuat de-a lungul anului. Se pare că ASUS plănuiește să lanseze încă 3-4 modele cu procesoare Atom în a doua jumătate a acestui an, afirma surse apropiate de companie. Se pare că Intel și ASUS au o colaborare productivă și ne așteptăm și la alte device-uri cu procesoare Intel de la producătorul asiatic.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×